Ajanvaraus

Mikäli asianne on kiireellinen tai haluaisitte tehdä ajanvarauksen samalle vuorokaudelle ottakaa yhteyttä puhelimitse numeroon 0400460990, koska saman vuorokauden ajat eivät enää näy. nettiajanvarauksessa

Muussa tapauksessa toivomme teidän suorittavan ajanvarauksen mieluiten netin kautta,jotta aikamme säästyisi itse potilaiden hoitamiseen. Mikäli teillä kuitenkin on jotain kysyttävää tai haluatte mieluummin varata ajan puhelimitse on paras aika soittaa meille yleensä tiistaina,keskiviikkona ja torstaina klo 9-10. Muinakin aikoina voi toki aina soittaa muistaen kuitenkin, että meillä saattaa olla toimenpide kesken, emmekä silloin välttämättä pääse vastaamaan. Numeroon 0400460990 voi myös aina jättää tekstiviestin, jossa kerrotaan hiukan mistä soittopyynnössä on kyse.

Joskus ongelmat vaativat lisätutkimuksia ja näytteenottoja. Tällöin varaamme uuden ajan jatkotutkimuksia ja -hoitoja varten. Yli 30 minuutin ilta-aikoja ei voi varata netin kautta.
Kaikki vapaat aikamme tai palvelumme eivät näy sähköisessä ajanvarauksessa eivätkä meneillään olevan vuorokauden ajat koskaan. Mikäli ette löydä itsellenne sopivaa aikaa sähköisen ajanvarauksen kautta tai tapaus vaatii hoitoa saman vuorokauden aikana, ottakaa yhteyttä puhelimitse arkisin klo 9-20 puhelin 0400460990.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista varauksista perimme käyntiin varatun ajan pituudesta riippuen 30-60 euroa.

Ohjeet ennen vastaanotolle tuloa

Rokotettavan lemmikin pitää olla terve ja madoton, ja mahdollisista lääkekuureista olisi hyvä olla kulunut vähintään viikko.Katso koirien rokotusohjelma. Katso kissojen rokotusohjelma.

Ministeriön ohjeiden mukaan lemmikkieläinpassin voi antaa vasta sen jälkeen, kun lemmikillä ensin on mikrosiru ja raivotautirokotus. Passi voidaan meillä myöntää vain koirille, jotka rokotamme tai olemme itse rokottaneet raivotautia vastaan. Mukaan kannattaa mielellään ottaa sirutarra, jos sellainen on olemassa (ei välttämätön). Mikäli lemmikki on Suomen kennelliiton tai jonkun kissayhdistyksen rekisterissä tarvitaan sirutusta varten mukaan rekisterikirja.

Leikkaukseen tulevan potilaan pitää olla terve ja ravinnotta 10-12 tuntia (paitsi kanit). Vettä pitää olla tarjolla normaalisti. Leikkausajat (kollikissojen kastraatioita lukuun ottamatta) tulee sopia puhelimitse.

Verinäytteen ottoon tulevan potilaan tulee myös olla ravinnotta 12 tuntia ennen näytteen ottoa ja vettä tietysti tulee olla saatavilla jatkuvasti.
 

Mikäli epäilet lemmikilläsi tarttuvaa tautia ota aina yhteyttä vastaanotolle puhelimitse, jotta voimme minimoida tartunnan riskin muihin potilaisiimme.

Maksutavat

Meillä voitte maksaa käteisellä, pankkikorteilla ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard).

Ajanvaraaminen

Ajanvaraus toimii parhaiten alla lueteltujen selainten tuoreimmilla versioilla. Varmistathan, että sinulla on käytössä jokin niistä.

  • Mozilla FireFox
  • Google Chrome
  • Safari
  • Internet Explorer

Huomioithan, että mikäli haluat ajan tänään, tulee sinun ottaa vastaanotolle yhteyttä puhelimitse 0400460990.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+